Back to Homeparty!

"Back to Homeparty" - et univers af skønne mennesker der dyrker fællesskabet omkring godt samvær, inspiration og oplevelser. Efter noge års forandring i vores hverdag tror vi meget på, at vores "social life” får en anden betydning. 

Derfor kan I booke en “homeparty" ind på vores webshop, hvor Anja er vært for en fortælling omkring HJEMMET-VELVÆRE-SKØNHED & de håndplukkede produkter vises frem. 

Vi tilbyder også Event i vores skønne rammer omkring et kvindelig fællesskab på en anderledes måde end at dyrke det gode caféliv. Vores hjem har fået et større fokus og vi trives i det. 

- Vi laver små omrokeringer - fornyelser og får sanserne mere ind i hjemmet, kaldet biophilic design. Vi vil gerne inspirere gennem vores håndplukkede produkter til Biophilic design i hjemmet, der favner mange fordele mod forbedret helbred, forøget humør og en “well-being”,  mere energi, reduceret stress niveau og mod mental træthed. 

Dog er det ikke kun i vores hjem , men også på vores arbejdspladser, at biophilic design er mere vigtigere end nogensinde mod en øget indre velvære og mere energi. 

Vi vil elske at byde ind med gode råd og vejledning omkring indretning og “outdoor" living.